Våra Tjänster

Hos Happy Meetings får du alltid ett personligt och professionellt mottagande. Hos oss är du i trygga händer, vi hjälper dig med allt från idé till genomförande.


Ta gärna kontakt med oss så att vi tillsammans kan planera din nästa konferens/kongress.


Vi erbjuder fullständig service för hela arrangemanget och har ett komplett utbud av tjänster före, under och efter mötet.


Du kan också fritt välja enstaka tjänster.

Projektledning

Projektledning

Logistik & Planering

Ekonomi & Budgetering

Bokning & Koordinering

Marknadsföring

Utställning & Sponsorer

Socialt program

Konferenswebb

Uppföljning

Deltagarhantering

Deltagarhantering

Registrering

Hotellhantering

Reseservice

Konferensadministration

Genom en smidig administration får vi på Happy Meetings full kontroll under hela planeringen av konferensen. All information kan vi lätt dela med vår beställare genom olika typer av exporter från vårt bokningsystem.

 

Vi kan leverera uppsikt över alla anmälningar, skicka påminnelser, hantera betalningar och har tillgång till all nödvändig statistik i realtid. Allt för att du som vår kund ska känna dig trygg och säker på att dina deltagare kan anmäla sig på ett smidigt och enkelt sätt.

 

På Happy Meetings jobbar vi medvetet för ett mer miljövänligt tänk genom att erbjuda moderna lösningar för mobiler. Deltagarlistor, program och all övrig information kan finnas i er smartphone istället för på utskrifter. På så sätt är vi lite mer klimatsmarta.