Digitala möten

Vill du arrangera ett möte eller konferens digitalt? Vill ni samla talarna på en och samma plats, eller ska vissa presentera på distans? Kommer alla deltagare att ansluta digitalt, eller kommer vissa att vara på plats fysiskt medan andra är med på länk? Virtuella möten ger många spännande möjligheter men ställer oss också inför helt nya frågeställningar. Låt oss hjälpa dig i planeringen och genomförandet av ert nästa digitala möte, oavsett om det handlar om livepresentationer eller förinspelat material. Oavsett om det handlar om en ren föreläsning eller en interaktiv session där deltagarna bidrar och interagerar med varandra.


Digitala mötesverktyg

Precis som i den fysiska världen går det bra att arbeta med förbokade möten i montrarna för att maximera nyttan och effektiviteten både för utställare och deltagare.
Plattformen är utvecklad för att husera både sändning av allt livesänt och inspelat material, utställare som visar sina tjänster och produkter och har allt nätverkande som en fysisk konferens kan erbjuda.
Vi kan lotsa dig genom djungeln av olika varianter av digitala mötesverktyg, oavsett om du har en stor eller liten budget, är rutinerad eller nybörjare.

Utställning eller mässa

Vill du även ha en utställning eller mässa i virtuellt format så ordnar vi det med? Vi samarbetar med leverantörer av digitala mässplattformar där utställarna skapar sina egna montrar och fyller dem med innehåll. Deltagarna kan ta del av text-, bild- och videomaterial och via chatt och videosamtal interagera med utställarna.